BALIK TUTKUNLARI
SPORTİF OLTA BALIKÇILARI VE
DOĞAL HAYATI KORUMA KULÜBÜ DERNEĞİ KURULDU
Balık Tutkunları Sportif Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Kulübü Derneği geçtiğimiz günlerde kurucu üyeleri ile bir araya gelerek ilk yönetim kurulu toplantısını Tığcılar Mah. Dönergeçit Sok. No:15/A Sakarya adresindeki dernek merkezinde gerçekleştirdi.
Sakarya’da faaliyete başlayan Derneğin Yönetim Kurulu adına basın açıklaması yapan Başkan Mehmet ERGÜL; ilimizde amatör balıkçılık adına bu hobiye gönül veren sportif olta balıkçılarını bir çatı altında toplayıp, sosyal projeler ile kişileri bilinçlendirmek adına çalışmalar başlattıklarını, sadece amatör balıkçılık için değil, aynı zamanda iç sularımızdaki balık popülasyonu’nu arttırmak adına girişimlerde bulunacaklarını, sürdürülebilir avcılık için vatandaşlarımıza ilgili kurumlarla ortak çalışmalar yaparak eğitim seminerleri vermenin çalışmalarını başlattıklarının müjdesini verdi.
Kaçak avcılıkla mücadele kapsamında dernek bünyesinde komisyonlar oluşturacaklarını açıklayan ERGÜL bu konuda duyarlı olan, amatör ve sportif olta balıkçılığına gönül veren herkesi derneğimizde görmekten mutluluk duyarız dedi. Ülkemizde amatör balıkçılık alanında faaliyet gösteren 20 kadar dernek olduğunu açıklayan ve kısa sürede ülke genelinde projelere imza atacaklarını söyleyen ERGÜL güçlü bir kadro ile yola çıktık, yönetim kurulumuz ve üyelerimiz ile birlikte derneğimizi en iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum dedi.
ERGÜL açıklamasında vatandaşlarımız hem doğal hayatı koruma hem de amatör ve sportif balıkçılık adına hazırlanan projeler hakkında bilgi almak ve projelerde görev almak için dernek merkezimizden ve derneğimizin resmi web sayfası olan
www.baliktutkunlari.com adresinden bizimle iletişim kurarak bilgi alabilirler dedi.
Balık Tutkunları Sportif Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Kulübü Derneği Geçici Yönetim Kurulu Aşağıdaki GibidirBaşkan - Mehmet ERGÜL
Başkan Yardımcısı – Nihat AVCI
Genel Sekreter – Abdullah UĞUR
Mali Sekreter – Süleyman ÜÇGÜN
Basın Sekreteri – Serkan DOĞAN
Tanıtım ve Sponsorluk Sekreteri – Aziz TOPALOĞLU
Yarışma ve Organizasyon Sekreteri – Hasan TEZGEL
Danışmanlık Sekreteri – Beytullah BENDER
Halkla İlişkiler Sekreteri – Muzaffer KORKMAZ