Gönderen Konu: 11-12 Haziran 2010 Karabük'te Panel Duyurusu  (Okunma sayısı 18673 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Dernek Yönetim Kurulu

• RASTGELE-DER Yönetim Kurulu
  • Administrator
    • www.rastgele.org
11-12 Haziran 2010 Karabük'te Panel Duyurusu
« : 25 Mayıs 2010 - Salı, 08:58:08 »
Sevgili Arkadaşlar,

Derneğimiz ve Karabük Valiliği İl Çevre Orman Müdürlüğü'nün ortaklaşa katkıları ile 11-12 Haziran 2010 (Cuma-Cumartesi) tarihinde Karabük'te, Doğa ve Bilinçli Amatör Balıkçılık ana başlığı altındaki konuların ele alınacağı panel düzenleme çalışmaları devam etmektedir.

Geniş bir kitleye hitap etmesi, öncelikle öğrencilerin ve halktan kişilerin katılması planlanan panele Derneğimiz üyesi arkadaşlarımızdan panelist olarak katılmak isteyenlerin, üzerinde değerlendirme yapacakları konu ve varsa alt başlığını belirterek isimlerini 28 Mayıs 2010 tarihine kadar bildirmelerini (panel afişinin hazırlanması açısından önemlidir);

Katılımcı olarak etkinlikte bulunmak isteyen arkadaşlarımızın da isimlerini "katılımcı" olduklarını belirterek 3 Haziran 2010 tarihine kadar bildirmelerini rica ediyoruz.

Panelist sayısı ve konu başlıkları, organizasyonu yapan kurum/kuruluşların görüşmeleri sonrasında netleştirilecektir.

Program Taslağı:

11 Haziran    10:00-13:00 Panel
                  13:00-14:00 Yemek
                 Hava koşullarının uygun olması durumunda
                 14:00-14:30 Ulaşım
                 14:30- ve sonrası Yenice Orman içi turu ve konaklama bölgesine varış

12 Haziran    Kalkış, kahvaltı ve hareket saati yerinde tespit edilerek Devrekani'ye hareket ve levrek avı
                  Av sonrası vedalaşma ve dönüş.

Konaklama için ön tespitler yapılmış olup, kişi başı 40.-TL konaklama ve kahvaltı maliyeti yansıması öngörülmektedir.
Ulaşım sorununun bireysel çözülebileceği gibi, imkanlar dahilinde yardımlaşmalarla da çözülmeye çalışılacaktır.

Saygılarımızla
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2010 - Perşembe, 21:00:26 Gönderen: Metin Karagöz »

RASTGELE-DER Yönetim Kurulu

Çevrimdışı Atilla Beşiroglu

• Atilla BEŞİROĞLU
  • Üye
  • *
    • Kişisel Web Sitem
Ynt:11-12 Haziran 2010 Karabük'te Panel Duyurusu
« Yanıtla #1 : 25 Mayıs 2010 - Salı, 13:44:20 »
Balıkçılık etiği konusuna talibim.
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2010 - Perşembe, 19:14:06 Gönderen: remorg »
Çürük tuğlalardan duvar olmaz.

Çevrimdışı Burak Kalaç

• Burak KALAÇ
  • Dernek Yönetim
Ynt:11-12 Haziran 2010 Karabük'te Panel Duyurusu
« Yanıtla #2 : 26 Mayıs 2010 - Çarşamba, 12:42:28 »
Dernek Yönetimimizi öncelikle böylesi teşebbüslerinden ötürü tebrik ediyorum. Ben de dilim döndüğünce katkıda bulunmak isterdim ama o tarihlerde izinli olma ihtimalim sözkonusu. Katılımcıları şimdiden kutluyorum.

« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2010 - Perşembe, 19:13:21 Gönderen: remorg »
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak

Çevrimdışı Hasan VURAL

• Üye
  • *
  • amatör ruhlu
Ynt: 11-12 Haziran 2010 Karabük'te Panel Duyurusu
« Yanıtla #3 : 27 Mayıs 2010 - Perşembe, 10:41:34 »
hadi arkadaşlar listeye isimlerimizi ekleyelim ve büyük bir aile olarak gidelim

Çevrimdışı Hasan VURAL

• Üye
  • *
  • amatör ruhlu
« Yanıtla #4 : 27 Mayıs 2010 - Perşembe, 10:57:38 »
1-ebru-elif-hasan vural-hüsne şahinoğlu
2-emsal-turan şanlıer

Çevrimdışı Kutsiye Beşiroğlu

• Üye
  • *
« Yanıtla #5 : 27 Mayıs 2010 - Perşembe, 19:17:29 »
-Karabük Valiliği İl Çevre Orman Müdürlüğü ve Derneğimizin ortak çalışmasında Doğal kaynakların korunmasında STK'ların önemi konusunda panelist olarak destek vermeye hazırım.
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2010 - Perşembe, 21:00:56 Gönderen: Metin Karagöz »

Oral ATAK

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 27 Mayıs 2010 - Perşembe, 20:12:21 »
Merhaba,

11 Haziran 2010 Cuma katılmam mümkün görünmüyor. (İş Durumu)

12 Haziran 2010 Cumartesi katılmam mümkün görünüyor. (Hanım Köy'ün Muhtarına Dilekçe hazırlıyorum. Hadi Hayırlısı :) )

Çevrimdışı ADNAN HOCA

• Üye
  • *
« Yanıtla #7 : 28 Mayıs 2010 - Cuma, 00:25:49 »
Arkadaşlar Derneğimiz yönetim kurulunun açıklamasına küçük bir ayrıntıyı ilave etmek istiyorum. Bu panelin çevre haftasına denk gelmesi nedeniyle İl çevre ve orman müdürlüğü tarafından bu panel çevre haftası  kutlamaları arasında yer alıp valilik onayına sunulmuş ve kabul edilerek il milli eğitim müdürlüğü tarafından ilimiz okullarıdan öğrencilerin katılımı için resmi yazılar yazılmıştır.Ayrıca ilimizin önemli noktalarına halkında katılımını sağlamak için 5 hazirandan itibaren afişler asılacaktır. Bilgilerinize  sunulur. good::Karabük Rastgele-der ekibi adına Adnan-Celal-Semih

Çevrimdışı Uzman78

• Türcan GÜNDÜZ
  • Üye
  • *
  • üşenme,erteleme,vazgeçme
« Yanıtla #8 : 28 Mayıs 2010 - Cuma, 11:44:47 »
10-13 Haziran günlerinde acentası olduğumuz sigorta şirketinin seminerine katılacağımdan.

Çok istediğim panele katılamıyacağım doh:: Karabük için faydalı olacağından eminim zira birçok

amatörün,öğrenci ve halktan kişilerin bilinçlendirilmesi açısından da katılımın  çok fazla olacağından şüphem yok.

En büyük temennimde, zamanlı,zamansız avlanma yasaklarına uyuyormuş gibi görünüp de

her fırsatı değerlendiren ekiplerin,gurupların ve şahısların,balık tutamadığında çanta

köşesinden tırıvırı çıkarıp kullanan  vede çeşitli paylaşım sitelerinde 

türlere göre yasak zamanlarda yapılan avlanmalarda çekilmiş resimleri

yayınlayayıp ofsayta düşen kendini amatör balıkcı zannedenlerin birazdaha bilinçlenmesi olacaktır rtfm::

Uzun süreden beri görüşemediğim uzaklardaki arkadaşlarımı görme fırsatını kaçıracağım için de üzgünüm.

Unutulmaz bi birliktelik olacağından da hiç kuşkum yok.Devrakanide de rastgelmesini dilerim flowers::
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2010 - Cuma, 12:19:59 Gönderen: remorg »

Çevrimdışı celalkaptan

• Rastgele-Der Üyesi
« Yanıtla #9 : 11 Haziran 2010 - Cuma, 10:21:46 »
Sevgili Türcan abi
Adnan SOLMAZ ile beraber  1 ay öncesine kadar 11 yıl boyunca aşağı yukarı her hafta balığa gittim hayatımızda bir kere bile balık tutamadığımız zaman çantamızın bir köşesinden tırıvırı çıkarıp o illetten medet ummamışızdır.Tırıvının ne kadar zararlı olduğunu o illeti kullanan insanlara anlatmaya çalışmışızdır.
İnsanları zan altında bırakıyorsun rica ediyorum senden isim vererek konuşursan sevinirim.
Tabiki zamanlı zamansız balığa gittiğimiz dönemler olmuştur, geçmişte kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir.hangimiz zamanlı zamansız gitmedikki önemli olan geçmişten ders alıp hataları tekrarlamamak.Beraber bir kere bile avlağa gitmedik keşke gitseydikte o zaman kaç yıldır eve doğru dürüst balık getirmediğimizi ve genelini suya iade edildiğini görürdün.
saygılarımla

Çevrimdışı Uzman78

• Türcan GÜNDÜZ
  • Üye
  • *
  • üşenme,erteleme,vazgeçme
« Yanıtla #10 : 11 Haziran 2010 - Cuma, 11:49:37 »
Celal,bu forumları ÜYE olmadan da takip eden nice yamyamlar var Karabükde.Bu panelin onlar açısından

biraz daha bilinçlenmeleri konusunda faydalı olacağını düşünerekten, elimi taşın altına koydum.Yarası olan

gocunsun diycem olmayacak.Hepimiz kendimize bi cekidüzen verelim id::Öpüyorum

Çevrimdışı Murat BAL

• Üye
  • *
« Yanıtla #11 : 11 Haziran 2010 - Cuma, 11:55:56 »
Şimdiden yapılan programı ve etkinliği kutluyorum. flowers::
ilk SBS sınavımız nedeniyle katılamıyorum.
Aranızda olamayacağım için üzgünüm. :'( Tüm katılımcı arkadaşlara Rastgelsin  flowers::
Ya bir Yol bul , Ya bir yol aç, Yada yoldan çekil

Oral ATAK

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 11 Haziran 2010 - Cuma, 12:28:19 »
Tekrar Merhaba,

12 Haziran 2010 Cumartesi Kızımız Derin Irmak'ın Anaokulunun Yıl Sonu Müsameresi (eskiden müsamere deniyordu, sahi şimdi ne deniyor? :) ) nedeniyle  İstanbul'dan ayrılamadığım için katılamayacağım.

Düzenleyen ve Katılan abla, ağabey, kardeş, dost, arkadaş ve hemşerilerine selam, sevgi ve saygılarımla,

Oral.

Merhaba,

11 Haziran 2010 Cuma katılmam mümkün görünmüyor. (İş Durumu)

12 Haziran 2010 Cumartesi katılmam mümkün görünüyor. (Hanım Köy'ün Muhtarına Dilekçe hazırlıyorum. Hadi Hayırlısı :) )

Çevrimdışı Hasan VURAL

• Üye
  • *
  • amatör ruhlu
« Yanıtla #13 : 13 Haziran 2010 - Pazar, 18:02:29 »
:)
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2010 - Pazar, 18:04:16 Gönderen: Hasan VURAL »

Çevrimdışı celalkaptan

• Rastgele-Der Üyesi
« Yanıtla #14 : 16 Haziran 2010 - Çarşamba, 12:27:12 »
yapılan telefon görüşmesinden sonra,yanlış anlama olduğu ortaya çıkmıştır.türcan abiden hepinizin huzurunda özür dilerim