Anket

Organizasyonu nerede yapalım??

Esat Müminli
9 (52.9%)
Sulubük
8 (47.1%)

Toplam Oy Verenler: 14

Oylama kapandı: 17 Mart 2010 - Çarşamba, 20:54:11

Gönderen Konu: Organizasyon tarihi ve görüşleriniz. :))  (Okunma sayısı 31974 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı PACO

• Umut DEMİR
  • Üye
  • *
Ynt: Organizasyon tarihi ve görüşleriniz. :))
« Yanıtla #15 : 14 Mart 2010 - Pazar, 21:19:25 »
Abi farkında değiliz  :) Ama üniversite sınavı önemli bir ayrıntı,bizim amacımız olabildiğince kişinin bir araya gelmesi, Hava şartlarının izin vermesi durumunda 1 hafta öne çekip 3-4 Nisan yapılmasını öneriyorum. 

remorg

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 14 Mart 2010 - Pazar, 21:37:12 »
Arkadaşlar farkındamısınız 11 nisan da üniversite sınavı ilk basamagı var.Benim gelme şansım hiçbir şekilde yok.

Atilla Abi;
Bir haftadır neredesin? Keşke en başta uyarsaydın. Bizim o yaşlarda çocuklarımız olmadığı için göz ardı etmişiz. Ama bende Umutla aynı fikirdeyim.Eğer itiraz olmaz ise bir hafta öne çekebiliriz.

Çevrimdışı Atilla Beşiroglu

• Atilla BEŞİROĞLU
  • Üye
  • *
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #17 : 14 Mart 2010 - Pazar, 21:39:54 »
Arkadaşlar ben yeni öğrendim ama 1 hafta geri yerine ileriyi tavsiye ederim av verimliligi yönünden.
Çürük tuğlalardan duvar olmaz.

Çevrimdışı Ke®eM

• Kerem Avşar
  • Rastgele-Der Üyesi
« Yanıtla #18 : 14 Mart 2010 - Pazar, 21:50:52 »
Arkadaşlar ben yeni öğrendim ama 1 hafta geri yerine ileriyi tavsiye ederim av verimliligi yönünden.

Atilla abi,

Eceye başarılar diliyorum. Güzel kardeşimin sınavı inşallah umduğu gibi geçer, hayırlısı olur.

Çevrimdışı PACO

• Umut DEMİR
  • Üye
  • *
« Yanıtla #19 : 14 Mart 2010 - Pazar, 22:03:50 »
Ece ye selam ve benden de bol şans. flowers::

Atilla abi,uzun süren sabırdan sonra ilk amaç dostluk,sonra  balık...Hal böyle olunca nasıl olsa ilerleyen haftalarda da balığa gideceğiz,ilk hafta tutamassak,sonra tutarız  friends:: 

Çevrimdışı Atilla Beşiroglu

• Atilla BEŞİROĞLU
  • Üye
  • *
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #20 : 14 Mart 2010 - Pazar, 22:43:53 »
Teşekkür ederim.
Çürük tuğlalardan duvar olmaz.

Çevrimdışı M.Hakan Başar

• M.Hakan BAŞAR
  • Üye
  • *
  • SADECE AMATÖRÜM
« Yanıtla #21 : 14 Mart 2010 - Pazar, 22:52:26 »
Atilla abi sevgili Ece'ye başarılar...
Tarih ve balık avının verimliliği ve kalitesi önemli olmamalı..Derneğimizin ilk yıllarında olduğu gibi tüm dostları birlikte ateş başında omuz omuza görebilmek tek dileğimiz..Mekanda önemli değil..Önemli olan olabildiğince katılım vede paylaşım..Kısmette varsa elbet balıkta tutarız...
Sadece Amatörüm..

Çevrimdışı Gürsel Avcı

• Gürsel AVCI
  • Rastgele-Der Üyesi
« Yanıtla #22 : 15 Mart 2010 - Pazartesi, 09:20:55 »
Tarih ve balık avının verimliliği ve kalitesi önemli olmamalı..Derneğimizin ilk yıllarında olduğu gibi tüm dostları birlikte ateş başında omuz omuza görebilmek tek dileğimiz..Mekanda önemli değil..Önemli olan olabildiğince katılım vede paylaşım..Kısmette varsa elbet balıkta tutarız...

Eğer birliktelik ve katılımın fazla olması isteniyorsa, bence 17-18 Nisan olmasında fayda var. Malum Turna ile birlikte Alabalık sezonu da açılıyor. Gerek dernek üyesi arkadaşlar gerekse gelmeyi düşünen dernek üyesi olmayan arkadaşların da sezon açılışını alabalık ile yapma ihtimalleri yüksek. Daha önce yapmayı düşünülen tarihte madem üniversite sınavı var, ha bir hafta önce ha bir hafta sonra çok önemli değil. Ki, bir hafta sonrası demek suyun muhtemelen biraz daha ısınması demek. Tabii bu benim görüşüm, karar yine yönetim kurulunun ve diğer üyelerin.

Not: Ben herhalükarda gelemeyeceğim. 17-18 Nisanda İzmirde Kitap fuarında olacağım, 3-4 Nisan da alabalık avı ile açmayı düşünüyorum.

Çevrimdışı PACO

• Umut DEMİR
  • Üye
  • *
« Yanıtla #23 : 15 Mart 2010 - Pazartesi, 14:15:07 »

Eğer birliktelik ve katılımın fazla olması isteniyorsa, bence 17-18 Nisan olmasında fayda var. Malum Turna ile birlikte Alabalık sezonu da açılıyor. Gerek dernek üyesi arkadaşlar gerekse gelmeyi düşünen dernek üyesi olmayan arkadaşların da sezon açılışını alabalık ile yapma ihtimalleri yüksek. Daha önce yapmayı düşünülen tarihte madem üniversite sınavı var, ha bir hafta önce ha bir hafta sonra çok önemli değil. Ki, bir hafta sonrası demek suyun muhtemelen biraz daha ısınması demek. Tabii bu benim görüşüm, karar yine yönetim kurulunun ve diğer üyelerin.

Not: Ben herhalükarda gelemeyeceğim. 17-18 Nisanda İzmirde Kitap fuarında olacağım, 3-4 Nisan da alabalık avı ile açmayı düşünüyorum.

Duyuru yapılalı  sanırım 10 gün olmuştur,zaten birkaç arkadaş dışında kimseden ses çıkmadı,mazeretli ses veren Atilla abi onuda 1 hafta öne çekerek çözdük,önerin için teşekkürler fakat sen zaten katılmayacağım kesin dediğin için ekstra bir uyarlamaya gerek yok .Allah tan bir mani çıkmaz ise 3-4 NİSAN  olacak gibi görünüyor.

Çevrimdışı Kahraman MELEK

• Kahraman MELEK
  • Rastgele-Der Üyesi
  • gittim, gordum, tuttum.
« Yanıtla #24 : 15 Mart 2010 - Pazartesi, 16:10:08 »
Organizasyonlar süre yaklaşsa da uzaklaşsada benc öne çekmek yerine ileri alınmalı. etik olarak böyledir.
Sınavlar, uçuşlar, toplantılar, öne alındı kararıyla pek açıklanmaz. Ama siz bilirsiniz.
Esas önemli olansa şu.. Sezon açılışı olduğu için o hafta genllikle 2 3 lü gruplarla şehirdışı organizasyonları yapılır düşüncesindeyim. Ben 1 Nisanda açacağım sezonu ama haftaiçi çalışanlar haftasonunu tercih edebilecekler. Bence tarihi illa da değiştirmeniz gerekiyorsa ileri alın. Yada değiştirmeyin.
Bir tutku bizi bir araya getirdi. Birlikte yol almanın keyfini yaşıyoruz.

Çevrimdışı Murat BAL

• Üye
  • *
« Yanıtla #25 : 15 Mart 2010 - Pazartesi, 17:20:52 »
Organizasyonlar süre yaklaşsa da uzaklaşsada benc öne çekmek yerine ileri alınmalı. etik olarak böyledir.
Sınavlar, uçuşlar, toplantılar, öne alındı kararıyla pek açıklanmaz. Ama siz bilirsiniz.
Esas önemli olansa şu.. Sezon açılışı olduğu için o hafta genllikle 2 3 lü gruplarla şehirdışı organizasyonları yapılır düşüncesindeyim. Ben 1 Nisanda açacağım sezonu ama haftaiçi çalışanlar haftasonunu tercih edebilecekler. Bence tarihi illa da değiştirmeniz gerekiyorsa ileri alın. Yada değiştirmeyin.
her nekadar dostlarla erken görüşmeyi arzulasamda, plan uygunluğu açısından , aynı tarih veya ileri tarih daha uygun düşüncesindeyim
Ya bir Yol bul , Ya bir yol aç, Yada yoldan çekil

Çevrimdışı Murat BAL

• Üye
  • *
« Yanıtla #26 : 15 Mart 2010 - Pazartesi, 17:21:15 »
her ne kadar dostlarla erken görüşmeyi arzulasamda, plan uygunluğu açısından , aynı tarih veya ileri tarih daha uygun düşüncesindeyim
Ya bir Yol bul , Ya bir yol aç, Yada yoldan çekil

Çevrimdışı Gürsel Avcı

• Gürsel AVCI
  • Rastgele-Der Üyesi
« Yanıtla #27 : 15 Mart 2010 - Pazartesi, 18:06:39 »

Duyuru yapılalı  sanırım 10 gün olmuştur,zaten birkaç arkadaş dışında kimseden ses çıkmadı,mazeretli ses veren Atilla abi onuda 1 hafta öne çekerek çözdük,önerin için teşekkürler fakat sen zaten katılmayacağım kesin dediğin için ekstra bir uyarlamaya gerek yok .Allah tan bir mani çıkmaz ise 3-4 NİSAN  olacak gibi görünüyor.

Sevgili Umut,

Benimkisi sadece (katılamasamda) birlikteliğin fazla olması açısından bir öneriydi. Yönetim olarak hangi tarihte yapacağınıza tabii ki siz karar vereceksiniz. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.

Çevrimdışı PACO

• Umut DEMİR
  • Üye
  • *
« Yanıtla #28 : 15 Mart 2010 - Pazartesi, 21:41:34 »
Dernek yönetimi,turna sezon açılışı organizasyonunu ilk belirlenen tarihte yapacaktır.Hayırlı uğurlu olur inşallah. flowers::
10-11 NİSAN 2010

Çevrimdışı bahattin çinan

• Üye
  • *
« Yanıtla #29 : 15 Mart 2010 - Pazartesi, 23:01:08 »
allah izin verirse bende aranızda olmak istiyorum iki misafirim ile sizlerle şahsen tanışmak beni ayrıyetten mutlu edecek oyumu esat yönünde kullanmak istiyorum
Kimlik bilgilerinizi guncelleyiniz. Gorunen isim kismina adinizi ve soyadinizi yaziniz.Dogum yilinizi da belirtiniz. Tesekkurler. Kahraman MELEK