Daha önce de yazdım bu Çinekop Lüfer organizasyonları hep benim hafta sonları çalıştığım döneme denk geliyor. Katılmak gene kısmet olmadı
Bahadır abi havada müsade edince gerçekten güzel bir organizasyon oldu. Keşke aramızda olsaydın,sen son zamanlardaki organizasyonlarımızı ne hikmetse birtürlü denk getiremiyorsun.
Çok güzel kareler,baktım baktım,düşündüm...
Tarık abi, neredeydi? karede yok
Tuncay,Bahadır nerede?
Atilla abi, Hadi abi orada
Hava da güzelmiş...
Teoman,kahraman onlarda yok...
Haber verilmedi mi?
Boğazda akıntı olurmuş...
Burak' da yok niye?
Umut, hakan oradaydı...
Esiyormu,serin serin...
Ben neredeyim göremedim...
Kayıklar ne güzel...
Güzel insanlar oradaydı...
Eyvahh balığın yarısı yok...
Bi daha buluşsak dimi...
Kaptan teknede yeleksiz
Niye?
Üşüdüm...
Sahi domatesler gdo'lumu?
Hey gidi hey
Ne günlere kaldık...
Bağışlayın emi....
Sinan abi şiir gibisin
Sevgi ve saygılarımla bir iki şey söyleyeceğim.
İnanki aynı şeyleri düşündüm seninle, bu millet nerede? Ne yapalım bir organizasyon daha bölye geçsin dedim. Zaten son zamanlardaki organisazyonlara katılım hep beklediğimin altında, alıştım ne yapayım. Bahsettiğin abi ve arkadaşlarımızın hepsinin organizasyondan haberi var. Çağrılma durumlarını soruyorsun ya, herkesin haberi var abi...
Hatta Teomanla bizzatta konuştum, oda denk getiremediğini söyledi...
Derneğe üye olmamı sağlayan, beraber avlandığım, sevdiğim, saydığım tüm o abilerimi bende aradım durdum, hatta organizasyon dönüşü buruk bir tat oluştu damağımda. Düşündüm neden bu kadar kavga-kırgınlık diye, ne güzel herkes burada olsaydı fotoğraf karelerine sığmayacak şekilde kalabalık olsaydık... Yeseydik, içseydik, gülseydik, eğlenseydik, beraber yollara düşseydik, balığı olmayan varmı balık verelim deseydik, eve vardılarmı diye merak etseydik, arasaydık, sorsaydık.... Dahası paylaşsaydık...
Güzel insanlar oradaydı...
Eyvahh balığın yarısı yok...
Bi daha buluşsak dimi...
Kaptan teknede yeleksiz
Niye?
demişsinya sen iste yeter, çinekop ve istavrit nasıl tutulur, deniz suyunda nasıl temizlenir, ızgarası en iyi nasıl yapılır öğrendim. Nerede öğrendim biliyormusun RASTGELEDER 'de öğrendim. Sen iste bütün tutulan balıkları temizler ızgarasını yaparım... Yeterki bir olalım..