Gönderen Konu: SEFER-ÜL ÇİNEKOP 2009  (Okunma sayısı 38872 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Efkan GÜVENDİ

• Üye
  • *
SEFER-ÜL ÇİNEKOP 2009
« : 09 Kasım 2009 - Pazartesi, 20:38:26 »
21-22/11/2009 Tarihlerinde İstanbul da bu yılki çinekop avımızı gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Gelen haberlere göre balık güzel fazla gecikmeden seferül çinekop'uda aradan çıkartalım. Şimdilik özel araçlarla ulaşım yerine katılımcı sayısına göre otobüs yada midibüs kiralamayı düşünüyorum zira cumartesi günü hareket pazar dönüş olunca ve çoğumuzun ertesi gün mesai yapacagı düşünülürse bu şekilde dahaz masraflı ve daha az yorucu olacağı gerçek. Diğer tarafdan İstanbula giderken yaklaşık 4-5 saatlik bir birliktelik sözkonusu ve bu süre Dernek adına yapılanlar yapılacaklar beklentileri konuşmak için harika bir süre. Gelmek isteyen arkadaşlar fikirlerini yazarak lütfen  isimlerinide listeye eklesinler.

1-Efkan GÜVENDİ
« Son Düzenleme: 12 Kasım 2009 - Perşembe, 17:54:51 Gönderen: Coşkun Bozalan »

Oral ATAK

• Ziyaretçi
Ynt: SEFER-ÜL ÇİNEKOP 2009
« Yanıtla #1 : 09 Kasım 2009 - Pazartesi, 20:48:40 »
1- Efkan GÜVENDİ
2- Oral ATAK

remorg

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 09 Kasım 2009 - Pazartesi, 21:01:11 »
1- Efkan GÜVENDİ
2- Oral ATAK
3- Tuncer Ünal- Şule Ünal- Ş.Egemen Ünal

Çevrimdışı Kahraman MELEK

• Kahraman MELEK
  • Rastgele-Der Üyesi
  • gittim, gordum, tuttum.
« Yanıtla #3 : 10 Kasım 2009 - Salı, 03:48:40 »
20 21 kasimda yedigollerde bulunmam sebebiyle malesef katilamayacagim gibi gozukuyor ama bu organizasyon icin, istanbuldan organizasyona katilacaklar icin sartlari zorlamaya  calisirim. Simdiden rastgelsin.
Bu yazimi anlayan, hatirlayan, yad'eden olur mu bilmem ama... Asagida..
Keske donusde de Zonguldakdan botla denize acilsak, sarikanat yakalayip sahilde mangal yapsak.
Bir tutku bizi bir araya getirdi. Birlikte yol almanın keyfini yaşıyoruz.

Çevrimdışı M.Hakan Başar

• M.Hakan BAŞAR
  • Üye
  • *
  • SADECE AMATÖRÜM
« Yanıtla #4 : 10 Kasım 2009 - Salı, 09:39:12 »
20-21/11/2009 Tarihlerinde İstanbul da bu yılki çinekop avımızı gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Gelen haberlere göre balık güzel fazla gecikmeden seferül çinekop'uda aradan çıkartalım. Şimdilik özel araçlarla ulaşım yerine katılımcı sayısına göre otobüs yada midibüs kiralamayı düşünüyorum zira cumartesi günü hareket pazar dönüş olunca ve çoğumuzun ertesi gün mesai yapacagı düşünülürse bu şekilde dahaz masraflı ve daha az yorucu olacağı gerçek. Diğer tarafdan İstanbula giderken yaklaşık 4-5 saatlik bir birliktelik sözkonusu ve bu süre Dernek adına yapılanlar yapılacaklar beklentileri konuşmak için harika bir süre. Gelmek isteyen arkadaşlar fikirlerini yazarak lütfen  isimlerinide listeye eklesinler.

1-Efkan GÜVENDİ

Yahu yönetim neden ilk önce üyelere müsait oldukları tarihleri sorupta ortak bir tarih kararlaştırmıyoruz..Şu tarihte bunu yapıyoruz bu tarihte bunu yapıyoruz gelen gelsin mantığını uygun görmüyorum..Şu formatı artık değiştirseniz olmazmı ?
Sadece Amatörüm..

Çevrimdışı PACO

• Umut DEMİR
  • Üye
  • *
« Yanıtla #5 : 10 Kasım 2009 - Salı, 09:54:57 »
Hakan abi bence bu konuda yanlış düşünüyorsun.Kalabalık yapılacak organizasyonlarda birine uyan diğerine uymaz genelde,yönetim bir karar alır uyabilen uyar,uyamayan olursa da kimse darılmaz.Diğer taraftanda şuan gidildi gidildi,gidilemedi çinekopu rüyanda görürsün  flowers::

Bu arada bende katılmayı çok isterim fakat şimdilik program net değil ... katılabilirsem,

1- Efkan GÜVENDİ
2- Oral ATAK
3- Tuncer ÜNAL- Şule ÜNAL- Ş.Egemen ÜNAL
4- Umut DEMİR-Ebru DEMİR-Beste DEMİR

Çevrimdışı M.Hakan Başar

• M.Hakan BAŞAR
  • Üye
  • *
  • SADECE AMATÖRÜM
« Yanıtla #6 : 10 Kasım 2009 - Salı, 11:34:32 »
Gelmek isteyenler fikirlerini yazsınlar denmiş fikrimi yazdım Umutcuğum. Ne bileyim önceden hatırladığım kadarıyla bir kaç farklı tarih sunulurdu en çok katılımcının olacağı tarih seçilir ve gidilirdi..Gelenekler değişiyor demekki...
Sadece Amatörüm..

Çevrimdışı Kahraman MELEK

• Kahraman MELEK
  • Rastgele-Der Üyesi
  • gittim, gordum, tuttum.
« Yanıtla #7 : 10 Kasım 2009 - Salı, 13:56:08 »
Yaf biz zamanında Koskoca Rastgele-der in ŞENLİK ZAMANINI adı malum değil (reklam yapmamak için yoksa kendisi bilir aramızda bir sıkıntı yok yanlış anlaşılmasın) bir arkadaşımız için NİŞANI(yada nikah mıydı :) ) VAR DİYE değiştirmedik mi. O arkadaşımız daha üye olalı 1 yıl bile olmamıştı. Kendisi çok iyi hatırlar. Yapmadık mı? Hakanın önerisine katılıyorum işin doğrusu. Ama şu ortamda muhalefet oluyor gibi görünmek istememiş yönetimin birleştirici ve yapıcı bir karar almaya çalıştığını düşünerek bu konudak fikrimi beyan etmemiştim.Paco nun mesajına istinaden yazıyorum.
Ancak çinekop ha geldi ha gitti derken bu da ince bir nokta bu konuda zamanlama belirleme uzun bir süreye yayılamayabilir.
Bir tutku bizi bir araya getirdi. Birlikte yol almanın keyfini yaşıyoruz.

Çevrimdışı Murat BAL

• Üye
  • *
« Yanıtla #8 : 10 Kasım 2009 - Salı, 15:27:09 »

Bu arada bende katılmayı çok isterim fakat şimdilik program net değil ... katılabilirsem,

1- Efkan GÜVENDİ
2- Oral ATAK
5- Murat Bal
Ya bir Yol bul , Ya bir yol aç, Yada yoldan çekil

Çevrimdışı Erhan TAYLAN

• Erhan TAYLAN
  • Üye
  • *
« Yanıtla #9 : 10 Kasım 2009 - Salı, 15:45:03 »
Hakan abi senin gelemeyeceğin tarihleri özellikle seçiyoruz.Gelen gelir gelmeyen gelmez.Herşeye bir kulp yeter artık.Artık eski camlar bardak oldu.Eskiyi karıştırma. sinir:

1- Efkan GÜVENDİ
2- Oral ATAK
5- Murat Bal
6- Erhan TAYLAN
ERHAN TAYLAN
0Rh(-) ANKARA

Çevrimdışı M.Hakan Başar

• M.Hakan BAŞAR
  • Üye
  • *
  • SADECE AMATÖRÜM
« Yanıtla #10 : 10 Kasım 2009 - Salı, 16:37:16 »
Hakan abi senin gelemeyeceğin tarihleri özellikle seçiyoruz.Gelen gelir gelmeyen gelmez.Herşeye bir kulp yeter artık.Artık eski camlar bardak oldu.Eskiyi karıştırma. sinir:

Erhancığım fikrimi beyan ettim.Ayrıca bu tarih benim gelemeyeceğim bir tarih değil.Bencilce cevap vereceğine aklı selim bir şekilde yönetim kurulunun bir üyesi olarak tarihi neye göre belirlediğinizi yazsan yeterdi..
Sadece Amatörüm..

Çevrimdışı Erhan TAYLAN

• Erhan TAYLAN
  • Üye
  • *
« Yanıtla #11 : 10 Kasım 2009 - Salı, 16:51:44 »
Hakan abi tarihi neye göre belirlememiz gerekiyordu.Ben bencilim bundanda çok keyif alıyorum.
ERHAN TAYLAN
0Rh(-) ANKARA

Çevrimdışı M.Hakan Başar

• M.Hakan BAŞAR
  • Üye
  • *
  • SADECE AMATÖRÜM
« Yanıtla #12 : 10 Kasım 2009 - Salı, 19:35:33 »
Yukarıda neyi neye göre belirlememiz gerektiğine işaret etmiştim..
Başarılarının devamını dilerim.. wave::
Sadece Amatörüm..

Oral ATAK

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 10 Kasım 2009 - Salı, 21:14:56 »
20 21 kasimda yedigollerde bulunmam sebebiyle malesef katilamayacagim gibi gozukuyor ama bu organizasyon icin, istanbuldan organizasyona katilacaklar icin sartlari zorlamaya  calisirim. Simdiden rastgelsin.
Keske donusde de Zonguldakdan botla denize acilsak, sarikanat yakalayip sahilde mangal yapsak.

Zonguldak, Alaplı...Ah, Kahraman, Ah, çıpır çıpır, şıpır şıpır, hamsiler nasıl da tekne ve bota hücum etmişti, arkasından da Çinolar, sarıkanatlar...Ah, Ah...Hele O sahilde mangal keyfi...Bir gün önce de Sevgili Mehmet'in (Akyürek) İftar Davetinde Adapazarın'da (Serdivan) hep beraberdik...Hoş, yine sıkıntılar vardı, yanlış anımsamıyorsam...Ama her şeye rağmen hayatın Güzel yaşanan  günler hanesine ardarda ikişer çentik atmıştık...

Yine olur, yine çentik atarız. :)

Sevgilerimle,

Oral.

Çevrimdışı Metin Karagöz

• Metin KARAGÖZ
  • Rastgele-Der Üyesi
« Yanıtla #14 : 10 Kasım 2009 - Salı, 21:50:50 »
....

Kahraman, o zaman sizi botta görüntüleyen fotoğraftan sonra, denize bu şekilde botla açılmanın akıllıca olmadığını söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi üşendim o yazıyı ve fotoğrafı bulmaya...  ama hatırlayamadıysan bulurum bir yerlerden. Haberin olsun.))