Çok ilginç...
Akarsularda, kaynaktan itibaren 5 km'lik bir alanda avlanma hakkı, bir kişiye on yıllığına kiralanabiliyor demek...Hem de Doğal Alabalık barındıran bir yer...
Kaça kiralamış ve kiraladığı yerde ne yapıyor o kişi acaba?
Gerçekten çok ilginç...
Bir yaşıma daha girdim...
Uygun bir yer bulsak da biz de kiralasak...
Ben şimdilik susmayı tercih etmiştim Oral sorgulamaya başlamış, devam et Oral daha neler gelecek bakalım arkasından...
Hemen ilave .... derneğin mevcut parası ve biraz da sponsor desteğini takiben kiralama usülü ile 8 avlağı 10 yıllığına kurtarabiliriz ki biz korursak o sudaki alabalıklar bolluktan kıyıya vurur, serde catch and release var ( yakala birak )
Vallahi, bu, bugüne kadar duyduğum gerçekten en acaip ve heyecanlansam mı, yoksa gidip kendimi ne yapsam karar veremediğim bir durum.
KAYNAKTAN itibaren 5 km'lik bir avlak.
10 yıllığına...
Bir kişiye,
250 TL'ye (bu 250 TL. yıllık mı, 10 yıllık mı? Eğer On yıllık ise düşer, şimdi bayılırım burada...)
Aman, Melih Bey, Şu işin Tarım İl Müdürlüğünde bir ihale dosyası, bir ilanı, bir Sözleşmesi vardır.
Aman, Melih Bey...Şunların birer kopyasını...
Alsak...
İncelesek...
Buna bir "dur" mu diyeceğiz,
Yurdun dört bir yanında avlak kiracısı olmak için kolları, paçaları, artık nerelerimizi sıvamak gerekiyorsa...
Aman...
Şuna bir el atsak....Melih Bey...
Nasıl olmuş bu iş...Kimdir Bu Muammer Işık isimli vatandaş, ağa mıdır, bey midir? Nedir bu işin raconu, çeksek kenara bir sorsak...
Aman, diyorum...