Gönderen Konu: ASOF 2015/2 İstişare Toplantısı Eskişehir'de gerçekleştirildi.  (Okunma sayısı 4773 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Dernek Yönetim Kurulu

• RASTGELE-DER Yönetim Kurulu
  • Administrator
    • www.rastgele.org
RASTGELE-DER olarak kurucu Üyelerinden biri olduğumuz Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu (ASOF) 2015 Yılı 2. İstişare Toplantısı Eskişehir Sportif Amatör Olta Balıkçılığı ve Doğal Hayatı Koruma Derneği (ESABDER)’in ev sahipliğinde 12 - 13 Aralık 2015 tarihlerinde Eskişehir’de yapıldı.

İstişare toplantısı, çalıştay formatında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi - ETİ Gıda "Sualtı Dünyası" toplantı salonunda gerçekleşti.

2016 Yılında yürürlüğe girecek olan Ticari ve Amatör Balıkçılık Tebliğleri (4/1 ve 4/2) üzerinde çalışılarak görüş ve önerileri gerekçeleri ile birlikte Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğüne iletilmek üzere belirlendi.
ASOF Üyesi derneklerin bölgesel çapta yaşadığı sorunlar ele alınarak çözülebilmesi için yetkili kurumlar ile irtibata geçilmesi kararlaştırıldı. Ülkemizde kiraya verilen göl ve göletlerde amatör olta balıkçılarına uygulanan yasaklamanın kaldırılması için yetkililerle temasa geçilerek kamuoyunu bilgilendirmek amacı ile bir imza kampanyası başlatılmasına karar verildi. Ülkemizdeki tüm amatör olta balıkçılarının sorunları ile alakalı Bakanlık yetkilileri ile doğrudan görüşmelerin devamına karar verildi.

Ayrıca 12.12.2002 tarihinde kurularak 12 yılını geride bırakan derneğimiz RASTGELE-DER'in yıl dönümü toplantıya katılan Dernek Yöneticileri ve ASOF Delegeleri ile birlikte pasta keserek kutlandı.

RASTGELE-DER Yönetim Kurulu

Çevrimdışı Metin Karagöz

• Metin KARAGÖZ
  • Rastgele-Der Üyesi
Ynt: ASOF 2015/2 İstişare Toplantısı Eskişehir'de gerçekleştirildi.
« Yanıtla #1 : 15 Aralık 2015 - Salı, 20:43:55 »
Emeği geçen federasyonumuza, diğer dernek katılımcılarına ve derneğimizden katılan arkadaşlara gönülden teşekkürler.

Bir hafta sonunu toplantıya ayıran dernek arkadaşlarıma özverili tutumları için ayrıca teşekkür ederim.    love: flowers::