Değerli arkadaşlar,
LIONS dan Derneğimize yönelik gönderilmiş olan Teşekkür yazısını sizlerle paylaşmak istiyorum. Emeği geçen herkesin eline sağlık
"
Burak Bey merhaba,
Uluslararası Lions 118-T Yönetim Cevresi Federasyonu Göz Nurunu Koruma ve Göz Eşeliği Komitesi olarak, Arnavutköy Sahili’nde “Özgürlüğe Olta Atalım” sloganıyla birincisini 2011-2012 hizmet döneminde gerçekleştirilen, Görme Engelli Bireylerle birlikte balık tutma şenliğinin ikincisini, 18 Kasım 2012 saat 11.30^da Altı Nokta Körler Vakfı, Beşiktaş Belediyesi, siz ve arkadaşlarınızın da üye olduğu Rasgele Balıkçılar Derneği ile işbirliği yaparak birlikte gerçekleştirdik.
Bu etkinliğe katılarak görme engelli dostlarımızın hepsine balık tutma sevincini yattığınız için size ve sizin nezdinizde Rastgele Balıkçılar Derneğine çok ama çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da yapılacak etkinliklerde de sizlerin ve derneğinizin katkılarını bekliyoruz.
18 Kasım etkinliğinde çekilen fotografları gönderiyorum. Sizlerde kendi üyelerinize bu güzel ve anlamlı etkinliği göstermek istersiniz sanıyorum. Hafta içi yaptığımız konuşmada internetteki yayınlanan yazılarda derneğinizin adının geçmediğini, bundan dolayı üzüldüğünüzü belirtmiştiniz. Facebook'ta benim adımı yazarak bana arkadaşlık teklif ederseniz. benim sayfamdan 118-T Federasyon'nun sayfasındaki açıklamayı çok rahat izlersiniz.
Tekrar etkinliğimize katıldığınız için teşekkürler.
Lions sevgi ve saygılarımla.
Hüsne Merter
Göz Nuru Kom. Bşk.
"