Değerli arkadaşlar,
Bir süre önce Lions kulübü “Görme Engellilerle Balık Tutma Şenliğin’de” bizim de onlara destek vermemizi istedi. Geçen yıl ki etkinliklerine katılamamıştık. Ama bu yıl bu etkinliğe hem iştirak eder, hem de Sefer ül Çinekop şenliğimizi birlikte düzenleriz diye düşünüyoruz. Bunun için Cumartesi ( 17/11 ) bizbize olur çinekop’a ( Lüfer ) olta sallar, Pazar günü’de ( 18/11 ) Görme Engelli dostlarımızla birlikte oluruz diye düşündük.
Cumartesi günü için herhangi bir programı henüz netleştirmedik. İstanbuldaki dostlarla görüşmelerimiz devam ediyor. Ama en kötü biz Ankaradan gelenler Burunbahçe de toplanırız diye düşünüyorum. Gece yi de orada geçirebiliriz. Gidiş gelişi herkes kendi imkanlarıyla gerçekleştirir. Pazar günkü organizasyona gelirsek aldığımız bilgileri aynen paylaşıyorum ;
“18 Kasım sabahı 11.30'da Arnavut köy Sahili'nde On Altı Görme engelli dostumuzla balık tutma etkinliği yapılacaktır. 10 adet görme engelli dostumuz Sarıyer belediyesinden balık tutma eğitimi alıyorlar. 20 tane olta hazırlandı. Beşiktaş Belediyesi bize sahilde barikatlar hazırlayacak ve 6-7 kişi görevli gönderecek. Önümüzdeki hafta başında Her yerde "ÖZGÜRLÜĞE OLTA ATALIM" GÖRME ENGELLİ DOSTLARIMIZLA 2. BALIK TUTMA ŞENLİĞİMİZ" afişleri Beşiktaş Merkezden Arnavut köy Sahiline kadar her yerde asılmış olacak. Etkinlik sonrası balık ekmek+helva ikramımız olacak. Daha sonra Belediye görevlileri görme engelli dostlarımızı getirdikleri gibi tekrar 6.Körler Vakfı'na geri götürecekler. Sizlerde Rastgele Balıkçılar Derneği olarak bu anlamlı günde bizlerle olup, görme engelli dostlarımıza balık tutmada yardım ederseniz, bu etkinliğin çok daha güzel olacağını düşünüyorum. “
Bizden katılımcı sayısı ile ilgili 14 Kasım’a kadar bilgi beklemekteler. Konuyla ilgili görüş/öneri ve katılım durumunuzu iletmenizi beklemekteyiz. Detaylı Bilgi için: Burak Kalaç (0 532 6426039)
YK adına
Teoman Sanalan