Sevgili Muratın alel acele almış olduğu bir karar olarak görüyorum...Bu yüzdendir bu istifa kararını Sevgili Muratın geri çekeceğin düşünüyor vede umut ediyorum...Geri çekmese bile yönetim tarafından kabul görmeyeceğini umut ediyorum..Bir diğer husus forum hassas ve önemli sayılabilecek konular yönetim tarafından yahoo grup ortamına taşınıyor idi...Forum panelini kullanmayan üyelerimizinde konuyu görmelerini vede olumlu yönde katkı yapmalarını görmek isterdim..Konu neden yahoo grup ortamına taşınmıyor ?
Sevgili Hakan,
Yönetim olarak bizler elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.
Ancak istifa, istifa edenin iradesinin ürünüdür. Tek taraflı işler.
Vaz geçilmesi durumunda tabii ki gereği yapılacaktır.
Ancak
RASTGELE-DER Üyesi olmaktan utanıyorum diyen ve yazan bir kişiye gel gitme demem, diyemem.
Diyecek olan varsa buyursun.
Kardeş, hangi konuyu yahoo gruba taşımak gerektiğine inanıyorsan taşıyabilirsin.
Ama ne yalan söyleyeyim yahoo dan al foruma taşı, forumdan al yahooya taşı.
Daha sonra derle topla webe taşı, derken kendimi hamal gibi hissetmeye başladım.
Hani bir yerde, işi gücü bırakıp bu işlere angaje oldum diyebilirim.
Webe taşınacaklar ve/veya webin düzeni için son toplantıda alınan kararımız gereği
http://www.rastgele.org/forum/index.php?topic=130.0 başlığını açtım. Sağolsun iki arkadaşımız (o toplantıda olmadıkları halde) biz varız dediler.
Devamının gelmesini, toplantı sırasında bu öneriyi getiren ve destekleyen arkadaşlarımızdan olsun, görüşlerinii iletmesini beklemeye devam ediyoruz.
NOT:
13.12.2008 günü yaptığımız toplantının sonucunda alınan her bir karar maddesi için, kimler destek olmak isterse bize iletmesini ayrıca bekliyoruz.