Sevgili Umut ve Hakan,
Arkadan gelen nesil olmasa biz (Sanal alemin ilkleri) bir anlam ifade etmeyiz; Sizler de arkanızdan gelenlere sevgi ve saygı aşılayın. Belki bir çoğunuz bilmez; aylardır yerimden (Eskişehir'den) ayrılamıyordum. Bir tutkunun ve sanal alemin ilan edilmiş ilk derneğine olan bağlılığımız ve genç kardeşlerime olan saygımız neticesi başkanımızın teklifini hiç düşünmeden kabul ettik. Organizasyon ile ilgili bütün işleri hepinizin yakından tanıdığı bir gönül dotum (O.A.) yaptı. Bizler gelip geçiciğiz. Ancak yaptığımız güzel şeyler ile iz bırakabiliriz. Bunun için tek paralo vardır, o da sevgili Tuncay'ın sözüdür "Ben yok, biz varız", ben bunu biraz daha keskinleştirerek "Biz demek yetmez, hepimiz varız" diye söylemek istiyorum. Hep güzellikler olsun, çünkü bu iş bizim boş zamanlarımızda yapabildiğimiz bir hobidir (benim için hobiden öte bu bir tutku). Bu hobiyi aza ve cefaya döndürmemek gerekir. Organizasyonlar ise sivil toplum örgütlerinin mesajlarını kamuoyuna iletmenin ve kendisini tanıtmanın bir vasıtasıdır. Biz de bu anlamda, elimizden geldiğince etkinlik içinde tanıtımımızı ve etik değerlerin ne olduğunu düzenleyenlere ve de yarışmacılara anlattık (Amaca hızmet ettik). Umarım üzerimize düşen görevi layıkı ile yapabilmişizdir.