Gönderen Konu: tavsiyeler  (Okunma sayısı 18405 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı erturk

• Abdurrahman ERTURK
  • Üye
  • *
tavsiyeler
« : 18 Temmuz 2010 - Pazar, 23:19:25 »
herkeze selamlar tanışma bölümünde kendimi tanıtmıştım ve balıkçılık için malzemelerimi toparlamya çalıştığımı ve yavaş yavaş sizlere katılmak istediğimi bildirmiştim ama hem iş hayatımın biraz aksilikleri işten çıkartılma ve 10 gün önce olan oğlumun telaşı  gibi seblereden hala tamamlamiş değilim malzemelerimi genel olarak tatlı su avcılığı düşünüyorum ve aklımda marka olarak araştırmalarım ve beğendiğim okuma markası burların bır kaç modeli ve kamış da lineaeffe düşünmekteyim tabi bunlar tutmak istediğim balık türlerine göre modelerinde seçtim abilerden ve ustalardan tavsiyeniz bu markalar iyimi yoksa sizin önerdiğiniz varmı şimdiden tşk ederim

Abdurrahman ERTÜRK
30 elektrık tek.
Ankara

Çevrimdışı celalkaptan

• Rastgele-Der Üyesi
Ynt: tavsiyeler
« Yanıtla #1 : 27 Temmuz 2010 - Salı, 07:59:11 »
makinada okuma markası iyi seçim, tabiki Daiwa,Mitchell,Shimano gibi devleride unutmamak gerek

remorg

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 27 Temmuz 2010 - Salı, 18:35:14 »
Kamış olarak lineaeffe'yi tatlısuda fazla beğenmiyorum. Özellikle deniz avlarında ağır kurşunlu takımlarda başarılı fakat tatlısu avlarında istenilen verimin alınamadığı düşüncesindeyim. Okuma için ağır bir makina olduğunu düşünerek sadece Sazan avında tercih edilebileceği düşünüyorum.
Bunun yanında Celal Abinide dediği gibi tatlısu avlarında en fazla tercih edilen markalar olan Daiwa,Mitchell,Shimano,Spro, Abu Garcia yabancı markalardan tercih edilebilir.

Özellikle düşündüğünüz markalar varsa link verebilirseniz daha verimli fikir alışverişi olabilir.

Çevrimdışı Tuncay UYANIK

• Tuncay UYANIK
  • Rastgele-Der Üyesi
  • ben ile mutluluk olmaz, biz olmak lazım
    • Kişisel web sitem
« Yanıtla #3 : 28 Temmuz 2010 - Çarşamba, 00:17:42 »
Sevgili Abdurrahman kardeşim,
Öncelikle hoşgeldin. Tatlı su diyerek ya da tuzlu su diyerek bir genelleme yapmak çok doğru olmaz. Sen bize nereden nasıl ve ne avlamak istediğini yazacaksın ki biz de ona göre sana fikir verelim. marka isimlerine çok aldanma. Kişilerin daha önce kullanmış olduğu test edilmiş ve kabul görmüş modeller üzerinde yoğunlaşmakta fayda var.

Bize yaz : örneğin kıyıdan turna avlamak istiyorum... veya
bottan turna avlamak istiyorum... vs vs...
Ben ile mutluluk olmaz, Biz olmak lazım
Bir tutku bizi bir araya getirdi. Birlikte yol almanın keyfini yaşıyoruz.
www.rastgele.org
Rastgelsin
Tuncay UYANIK

Oral ATAK

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 13 Ağustos 2010 - Cuma, 01:19:01 »
Sevgili
herkeze selamlar tanışma bölümünde kendimi tanıtmıştım ve balıkçılık için malzemelerimi toparlamya çalıştığımı ve yavaş yavaş sizlere katılmak istediğimi bildirmiştim ama hem iş hayatımın biraz aksilikleri işten çıkartılma ve 10 gün önce olan oğlumun telaşı  gibi seblereden hala tamamlamiş değilim malzemelerimi genel olarak tatlı su avcılığı düşünüyorum ve aklımda marka olarak araştırmalarım ve beğendiğim okuma markası burların bır kaç modeli ve kamış da lineaeffe düşünmekteyim tabi bunlar tutmak istediğim balık türlerine göre modelerinde seçtim abilerden ve ustalardan tavsiyeniz bu markalar iyimi yoksa sizin önerdiğiniz varmı şimdiden tşk ederim

Sevgili Abdurrahman,

İşten çıkartılmana üzüldüm. On gün önce dünyaya gelen oğluna Allah uzun ömürler versin.

Gelelim markalara...Sözünü ettiğin markalar gayet iyidir...

Ancak bu markaları biraz bekletmeni...Kıymetli eşin ve yeğenimizi de alıp yakınlarda bir su kıyısında pikniğe gitmeni öneriyorum. Piknik anılarını paylaşmak istersen memnuniyetle karşılanır...

Markalar az beklesin....