Gönderen Konu: 2. Geleneksel Sazan Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği Tamamlandı  (Okunma sayısı 21751 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Nasuhi Albulak

• Rastgele-Der Üyesi
Ynt: 2. Geleneksel Sazan Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği Tamamlandı
« Yanıtla #15 : 06 Ekim 2010 - Çarşamba, 14:27:23 »
Dostlar,

Ben de aranızda olmak istiyordum ama son hafta Silivri etkinliği ortaya çıkınca gelemedim. Elinize sağlık ve tebrik ederim.

Nasuhi Albulak

Çevrimdışı M.Hakan Başar

• M.Hakan BAŞAR
  • Üye
  • *
  • SADECE AMATÖRÜM
« Yanıtla #16 : 06 Ekim 2010 - Çarşamba, 14:45:45 »
Sevgili Ergün paylaşımın vede aktarımların için teşekkürler. flowers::
Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER) tarafından Bolu, Gölköy Baraj göletinde gerçekleştirilen “2. Geleneksel Sazan Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği”ne derneğimizi temsilen OLTACILARDER'E destek olmak üzere Yönetim Kurulu Üyeleri olarak  Umut DEMİR ile birlikte katıldık.Yarışma boyunca edindiğimiz izlenim etkinliğin amacına uygun bir şekilde düzenlenmiş olmasıydı.Bizce Sportif olta balıkçılığının ve yarışmasının tüm gerekleri yerine getirilmiştir.Etkinlik boyunca özveriyle çalışan ve misafirperliklerini  üst düzey sunan OLTACILARDER yönetim kurulu üyelerine ve gönül dostlarına sonsuz teşekkürler.
Ayrıca aynı yerde aynı amacı güden kardeş derneğimiz OLTACILARDER' ile olan gönül bağımızı sembolize etmek üzere Yönetim Kurulumuzca Rastgeleder logolu Kamış ve Makina seti OLTACILARDER'e şenlik sonunda katılımcılara hediye etmek üzere teslim edilmiş olup ; hediyemiz  OLTACILARDER'İ Boluda yanlız bırakmayarak emeklerini ve yardımlarını esirgemeyen   KÖROĞLUDER yönetim kurulu Başkanı aynı zamanda derneğimiz üyesi sayın Ömer Fatin YERLİKAYA'ya OLTACILADER tarafından layık görülerek tören esnasında takdim edilmiştir.
Sadece Amatörüm..

Çevrimdışı Coşkun Bozalan

• Rastgele-Der Üyesi
« Yanıtla #17 : 06 Ekim 2010 - Çarşamba, 15:00:49 »
Resimlerden gördüğüm kadarıyla Avrupa standartlarında bir yarışma tertip edilmiş. Maşallah demekten başka birşey diyemiyorum. Ellerinize sağlık.

Çevrimdışı PACO

• Umut DEMİR
  • Üye
  • *
« Yanıtla #18 : 06 Ekim 2010 - Çarşamba, 15:27:54 »
Kardeş dernek OLTACILAR-DER in organizasyonuna katımaktan büyük keyif duyduk.Emeği geçen tüm arkadaşlarımı,destek veren tüm kurum, kuruluş ve katılımcıları gönülden tebrik ederim. flowers::