Gönderen Konu: 11 Haziran, Karabük'te Amatör Olta Balıkçılığı ve Doğal Kaynaklar konulu panel  (Okunma sayısı 60337 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ADNAN HOCA

• Üye
  • *
Güzide Gümüş Konağının işletmecisi ve müdürü Sertaç SARAÇ ve ekibine göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı sonsuz sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz

Çevrimdışı Kutsiye Beşiroğlu

• Üye
  • *
-Doğal varlıklarımızın korunması adına çıkılan yolda; destek veren tüm yürekleri kutluyorum. Dernek bir ortak çalışma platformudur, üyeler içerisinden herkes yapabildiği işi kotarır. Bu anlamda baktığımda meğer içimizde "bu güzel ailede" güzellikleri bir biri ardına düşünüp, düşüncelerini eyleme dönüştürme becerisine sahip ne GÜZEL insanlar varmış. Yaşadıklarım karşısında üzerinden 3 gün geçmesine rağmen hala kendime gelebilmiş değilim. Yanlış anlaşılmasın yaşadıklarım rüya gibi geldiği için bu tanımlamayı yaptım. İlk karşılaşma anından şu dakikaya kadar hala devam eden bir ev sahipliği daha önce deneyimlerim dahilinde maalesef yok. Kara şehrin aydınlık insanları hepinize sonsuz teşekkürler. Çocuklarımıza özenle taşımaya çalıştığınız doğal kaynaklar ve kültürümüz adına doğmuş ve doğmamış tüm çocuklar adına teşekkür ediyorum. İsim ve cinsiyet ayrımı yapmadan iyiki varsınız ve ben iyiki bu dernek sayesinde sizleri tanıma fırsatı buldum. SEN BÜYÜKSÜN RASTGELE DER

Çevrimdışı Murat BAL

• Üye
  • *
Ailece yapılan aktivitelere her zaman ayrı bir önem veren biri olarak
etkinliği ve etkinlik sonrası birlikteliği imrenerek izledik  flowers::
iyi ki varsınız. Yüreğinize gönlünüze sağlık.  flowers::
Bu kadar çok fotoğraf paylaşımınız için tekrar teşekkürler. flowers::

Ya bir Yol bul , Ya bir yol aç, Yada yoldan çekil

remorg

• Ziyaretçi
Tüm emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
Aranızda olmayı çok isterdim. Kısmet başka sefere inşallah.

Çevrimdışı Metin Karagöz

• Metin KARAGÖZ
  • Rastgele-Der Üyesi
Ynt: 11 Haziran, Karabük'te Amatör Olta Balıkçılığı ve Doğal Kaynaklar konulu panel
« Yanıtla #94 : 16 Haziran 2010 - Çarşamba, 03:16:12 »
11 Haziran Cuma günü benim için, 05.30’da Ankara’dan başlayan, ertesi gün 21.30 sıralarında yine Ankara’da sonlanan, önceliğinin Dernek Yönetim Kurulu açıklamasında yer aldığı, ikincil bölümünün yaşananları anlatan mesajlar ve fotoğraflar ile ortaya konulduğu etkinlik, süreç içinde, yaşayanlar tarafından zaman zaman hatırlanacaktır.

Bir şeyler yapılmaya çalışıldı ve elden geldiğince de başarıldı sanırım, sonrasında gezildi-görüldü, yenildi-içildi…

Bunların tümü bir plan dahilinde gerçekleşti, belli ki üzerinde düşünmüşler, zaman harcamışlardı, neyin nasıl yapılacağına dair…

Güzel şeyler yaşanıyordu, kahvaltı yapılmış, keyif çayları ile sohbet de başlamıştı. Şehir turu yapılacaktı ancak kimse ayakta değildi. “Daha güzeli, daha iyisi nasıl olur?” du sorulan. Sorular soruluyor, düşünceler ortaya konuyordu. Bu günü hazırlayanların dün ile kaçınılmaz bağıntısı belirginleşmişti. Yaşanan birlikteliğin temeli, aynı isim altında birlikte olmaktı, dinleyenlerde farkına vardılar, sanıyorum yakın zamanda aramızda olacaklar.

Eğer üyesi olmasaydım Rastgele-Der’in, ne orada olabilecek ne de bu mutluluğu tadabilecektim.

Zaman zaman kendime sorduğum, acaba dediğim sorular yakın gelecekte karşıma çıkmamak üzere şimdi daha uzaktalar. O gün yapılanların, dünün birikiminden faydalandığı çok açık ortada. Bulunamayan arkadaşlarımız vardı, kendileri yoktu ancak dünkü çalışmaları, emekleri yapılanların içerisindeydi.

Teşekkür ediyorum isim ayırt etmeksizin Karabük’teki Derneğimiz üyesi arkadaşlara ve onların yanında olan sevgili eşlerine …

Çevrimdışı M.Hakan Başar

• M.Hakan BAŞAR
  • Üye
  • *
  • SADECE AMATÖRÜM
İki gündür dönüp dolaşıp fotoğraflara bakıyorum..Aslında bu etkinlikte yer almayı çok istesemde elde olmayan sebeblerden dolayı katılamamanın üzgünlüğünü hala yaşıyorum..Fotoğraflara yansıyan güzellikler RASTGELEDER'in olgunlaşmış kurumsal kimliğinin en güzel meyvesidir.Bu vesileyle emek veren tüm katılımcı abi ve kardeşlerime ablalarıma çok teşekkür ediyorum.. friends:: Ayrıca misafirperliklerini üst düzey sunan sevgili Karabüklü üye dostlarımız Adnan Hocam  ve sevgili Semihe sonsuz teşekkürler.. flowers:: İyiki varsınız aramıza katılmakla derneğime güç ve renk kattınız... good:: Saygı ve sevgilerimle...
« Son Düzenleme: 17 Ekim 2010 - Pazar, 23:45:30 Gönderen: M.Hakan Başar »
Sadece Amatörüm..