Gönderen Konu: RASTGELE-DER 7. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI  (Okunma sayısı 4553 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Dernek Yönetim Kurulu

• RASTGELE-DER Yönetim Kurulu
  • Administrator
    • www.rastgele.org
RASTGELE-DER 7. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
« : 18 Mart 2016 - Cuma, 13:07:05 »

RASTGELE-DER - Rastgelebalıkçı Amatör Olta Balıkçıları Derneğimizin 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere, 20 Mart 2016 tarihinde saat 10:30 da, ODTÜ Mezunları Derneği, Vişnelik Tesisi 428 Sokak, 100 Yıl 06530-ANKARA adresinde yapılacaktır.

GÜNDEM
1. Açılış,
2. Divan Heyetinin oluşturulması,
3. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetim Kurulu raporlarının okunarak ilgili kurulların ayrı ayrı ibrası,
4. Olağan Genel Kurul Toplantıları arasındaki sürenin 3 yıldan 1 yıla indirilmesi ve toplantı zamanının yeniden tespitine ilişkin tüzük   değişikliğinin görüşülerek karara bağlanması,
5. Yeni dönem yönetim ve denetim kurulu üyelerinin seçilmesi,
6. Dilek ve öneriler,
7. Kapanış.

RASTGELE-DER Yönetim Kurulu

Çevrimdışı Dernek Yönetim Kurulu

• RASTGELE-DER Yönetim Kurulu
  • Administrator
    • www.rastgele.org
Ynt: RASTGELE-DER 7. OLAĞAN GENEL KURUL SONUCU
« Yanıtla #1 : 21 Mart 2016 - Pazartesi, 23:43:16 »
Sevgili RASTGELE-DER Üyesi arkadaşlarımız,

Daha önce ilan edildiği üzere, 26 Şubat 2016 tarihinde yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeni ile 20 Mart 2016 gününe ertelenen 7. Olağan Genel Kurulumuz ilan edilen gündem ile Ankara ODTÜ Mezunları Derneği Vişnelik Tesislerinde gerçekleştirilmiştir.

Divan Heyeti’nin oluşturulması sonrasında verilen önerge kabul edilerek, Dernek Tüzüğümüzün 11. Maddesinde yapılması önerilen Genel Kurul toplantı zamanlarının değiştirilmesi görüşmelerine geçilmiştir.
Kurucu üyesi olduğumuz Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu (ASOF) Genel Kurul toplantıları ile uyumlu olması amacı ile bir sonraki Olağan Genel Kurulumuzun 2017 yılı Şubat ayı içinde yapılmasını sağlamak üzere Olağan Genel Kurul toplantımızın her yıl Şubat ayı içinde yapılması karara bağlanmıştır.

2017 yılında yapılacak olan Genel Kurulumuzda kabul edilmesi halinde bu sürenin tekrar üç yıla çıkarılması öngörülmüştür.

Takip eden gündem maddelerinin görüşülmesi ile toplantıya devam edilmiş olup 2017 yılına kadar yönetim, denetim kurulları ve ASOF delegeleri olarak aşağıdaki isimler seçilmişlerdir.

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri:
M. Tarık Ersal
Bahadır M. Can
Metin Karagöz
Teoman Sanalan
İbrahim Kerem Avşar

Denetim Kurulu Asil Üyeleri:
Hadi Ayazoğlu
Gökhan Ünal
Özcan Akar

ASOF Delegeleri:
Tuncay Uyanık
Metin Karagöz
Bahadır M. Can
İbrahim Kerem Avşar
Teoman Sanalan
Hadi Ayazoğlu
Burak Kalaç
Ali Erdoğan
Onur Akçay
Birol Babadağlı

Toplantıya katılan arkadaşlarımızın dilek, önerileri ve kararlılıkları önümüzdeki bir yılın daha fazla birlikte ve üretken geçeceğini göstermektedir.

Kuruluşundan bu güne kadar derneğimizin gelişmesine katkı sağlamış tüm arkadaşlarımıza bu vesile ile bir kez daha teşekkür ederiz.

Saygı ile duyurulur.