Gönderen Konu: Baliktutkunlari.com Yayın Hayatına Veda Ediyor...  (Okunma sayısı 5987 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhasebeci

• Ziyaretçi
Baliktutkunlari.com Yayın Hayatına Veda Ediyor...
« : 15 Ocak 2011 - Cumartesi, 09:45:51 »
Sevgili Dostlar;

Baliktutkunlari.com forum sitesini 14 Kasım 2008 tarihinde yayın hayatına başlatmış idim. Yani bundan tam tamına 793 gün önce baliktutkunlari.com doğmuş idi. Sitenin ilk kuruluş aşamasında ortalama 40-45 kişi kadardık.

Forumu 17 Ocak 2011 Pazartesi Günü Akşamı Saat 23:59'da tamamen kapatıyorum.

Forumla uğraşmaktan işimden, ailemden geri kalmaya başladım, her zaman bir sözüm vardı önce ekmek, sonra ekmeğin arası. Ama bende durum biraz farklı oldu, ekmeğin arası ön plana geçmeye başladı. Ben neticede forumdan para kazanmıyorum, evimin geçimini forumdan sağlamıyorum. Bu öyle bir hastalık ki, sabah işinize gittiğiniz zaman direk sayfayı açıyorsunuz, akşam oluyor evinize geliyorsunuz yemeğinizi yiyor yine bu monitörün karşısına geçiyorsunuz. Yani en azından ben böyleydim ve forumun müdavimlerinin bir çoğu da bu şekilde.

Bu efsane 14 Kasım 2008'de doğdu ve 17 Ocak 2011'de ölüyor. Bundan sonra Baliktutkunlari.com ve baliktutkunlari.net forum dünyasında yok.

Artı bende yokum, Sanal Alemden tamamen çekilme kararı aldım, üyesi olduğum bütün platformlardan üyeliğimi sildiriyorum. Aynı zamanda Samader Yönetim Kurulu Üyeliğimden ve Samader Üyeliğimden de istifa etmiş bulunuyorum.

Rastgele-der Üyelerine ve Yönetimine, rastgele.org üyelerine sonsuz teşekkürler ediyorum, yaptığımız etkinliklerde bizleri yalnız bırakmadınız. Forumu kapattım diye dostlarımla ilişkilerimi tabiki kesmeyeceğim, kimse yanlış anlamasın. Elimden geldiği kadar bundan sonra da yeni takım arkadaşım, hayat arkadaşımla yani eşimle birlikte etkinliklerinize katılmaya devam edeceğim.

Hepinizi seviyorum, sizleri bugüne kadar incittiysem, kırdıysam, bir hata yaptıysam hepinizden özür diliyorum.

Hakkınızı Helal Edin....

Ayrıca Metin Başkanım, Salı gecesi 00:00 itibari ile benim üyeliğimi de tamamen silmenizi rica edeceğim.

Mehmet ERGÜL
Sadece Amatör Balıkçı

Çevrimdışı Metin Karagöz

• Metin KARAGÖZ
  • Rastgele-Der Üyesi
Ynt: Baliktutkunlari.com Yayın Hayatına Veda Ediyor...
« Yanıtla #1 : 15 Ocak 2011 - Cumartesi, 12:06:09 »
Sevgili Mehmet ERGÜL Arkadaşım,

Bir takım haklı gerekçelerden söz ederek düşüncelerinizi ve kararlarınız ifade etmişsiniz; tabi ki saygı duymaktır bizlere düşen. Ama insan mantıkla ne kadar "tabi ki" diyebilse de burukluğu da hissetmiyor değil. Belirttiğiniz gibi, bu işler bizim hobimiz, daha ön planda olan ve yaşamımızın olmazsa olmazlarını zaman zaman bu hobimizin gerisine aldığımız oluyor. Bu davranışımızda yaşandığı dönemde bizlere farklı tatlar sağlıyor, bunu belki de bu camiadaki bir nöbet dönemi olarak görmek gerekiyor ve bazan uzun bazan kısa olan bu nöbette elbet süresi sonunda bitiyor; ancak camianın bir neferi olarak kalmaya devam ediliyor.

Kararınızın hayırlı olması dileğiyle, Derneğimiz ve Yönetim Kurulu üyelerimiz adına size kolaylıklar diliyoruz ...

Sevgilerimizle.

Çevrimdışı Mehmet Akyürek

• Mehmet AKYUREK
  • Rastgele-Der Üyesi
« Yanıtla #2 : 15 Ocak 2011 - Cumartesi, 12:37:51 »
Her ne kadar iyi olmayan hatırlalarla o forumla ilişiğim kesilmiş olsa da, bugüne kadar içinde bulunduğum toplam 4 forumdan bir balıktutkunları idi. Balık tutkunlarının ortamı şu ana kadar gördüğüm en sıcak ve yoğun çalışan forum ortamı idi.  Gönlümden bu aktif forumu birilerinin sürdürmesinde fayda olduğu geçse de , kararı tabii ki yükü çeken ve sıkıntısını normal hayatında hisseden yöneticilerin vermesi doğrudur ve saygı ile karşılamak gerekir.
İnsan bu, su misali, kıvrım kıvrım akar ya;
Bir yanda akan benim, öbür yanda Sakarya.

Çevrimdışı M.Hakan Başar

• M.Hakan BAŞAR
  • Üye
  • *
  • SADECE AMATÖRÜM
« Yanıtla #3 : 15 Ocak 2011 - Cumartesi, 23:26:01 »
Mehmetciğim kararını üzüntü ile karşıladım.Her ne kadar katılımın ve paylaşımın sizlere göre az olsada tutkunlar ailesinin  bir üyesi olarak ben bu kararına saygı duymadım duymacağımda.Tuktunları lokal ve bölgesel bazda gerçekten birbirine tutkun bir aile olarak gördüm ve her zaman takdir ettim.Forum üyeleri  son ana kadar platformu kapattırmamak için ellerinden geleni yapacaklar yapmalarıda gerekiyor her ne kadar site sahibi ve admini sen olsanda gönül ferman dinlemez derler ya amatör balık avcılığı için yapılan bu tür hizmetler gönül işidir katılım sağlayan ve emek sarfeden herkes bu ailenin bir üyesidir ve bu ailenin mevcut yapısı üzerinde bir söz hakları vardır.Dolayısı ile Balık tutkunları platformunun kapanmasını istememiz gayet doğal bir tepkidir.Dolayısı ile kararından vaz geçeceğini umut ediyor ve diliyorum.Hevesli kardeşlerimiz varsa ilk olarak onlara güvenerek işe başlayabilirsin.Kabul etsende etmesende gereği budur güzel kardeşim.Ortada bir çokoprens olsa seni haklı görecektim lakin o da yok dolayısı ile yapmaya çalıştığın işlem doğru değildir.
Saygılarımla..
Sadece Amatörüm..

remorg

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 16 Ocak 2011 - Pazar, 01:21:53 »
Sevgili Mehmet;

Neylesin gönül kırgındır.
Elden gelmez sebep ondandır.
Asıl olana odaklanmak ve
Şükretmek gerek.
Keşke sana haksızsın yapma diyebilseydim.
Hak verdim. Üzüldüm.
Her zaman yanındayım.

Tuncer Ünal

Ferhat Ayas

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 19 Ocak 2011 - Çarşamba, 09:57:52 »
Sitemizin Admin'i Mehmet ERGÜL'ün kendi ricası üzerine, yönetimde şu an için birkaç değişiklik yapmış bulunmaktayız. Kendisi bize her yönden yorgun olduğunu, biraz değil baya bir dinlenmek istediğini ve bunları yaparken de aklının burada kalmasını istemediğini belirtti. Hep beraber istişaremizi yaptıktan sonra, geçici bir süreliğine dahi olsa (süresi sevgili Mehmet'in insiyatifindedir) bunun mümkün olabileceğinin, elimizden geldiği kadar da kendisi gibi bu işe sahip çıkacağımızın kararına vardık. (tabiki her zaman kendisininde bize manevi destek olacağının sözünü alarak).
Hepimizin baş koyduğu bu yolda son sözümüz " Elveda " değil her zaman " Merhaba " Olmalıdır diyerek yolumuza devam edeceğiz.

Konu yönetici arkadaşlar tarafından kilitlenebilir.

ALINTIDIR

Çevrimdışı Metin Karagöz

• Metin KARAGÖZ
  • Rastgele-Der Üyesi
« Yanıtla #6 : 19 Ocak 2011 - Çarşamba, 11:46:08 »
Mehmet ERGÜL (Muhasebeci) arkadaşımızın da onayı ile konu kilitlenmiştir.