Sevgili Dostlar;
Baliktutkunlari.com forum sitesini 14 Kasım 2008 tarihinde yayın hayatına başlatmış idim. Yani bundan tam tamına 793 gün önce baliktutkunlari.com doğmuş idi. Sitenin ilk kuruluş aşamasında ortalama 40-45 kişi kadardık.
Forumu 17 Ocak 2011 Pazartesi Günü Akşamı Saat 23:59'da tamamen kapatıyorum.
Forumla uğraşmaktan işimden, ailemden geri kalmaya başladım, her zaman bir sözüm vardı önce ekmek, sonra ekmeğin arası. Ama bende durum biraz farklı oldu, ekmeğin arası ön plana geçmeye başladı. Ben neticede forumdan para kazanmıyorum, evimin geçimini forumdan sağlamıyorum. Bu öyle bir hastalık ki, sabah işinize gittiğiniz zaman direk sayfayı açıyorsunuz, akşam oluyor evinize geliyorsunuz yemeğinizi yiyor yine bu monitörün karşısına geçiyorsunuz. Yani en azından ben böyleydim ve forumun müdavimlerinin bir çoğu da bu şekilde.
Bu efsane 14 Kasım 2008'de doğdu ve 17 Ocak 2011'de ölüyor. Bundan sonra Baliktutkunlari.com ve baliktutkunlari.net forum dünyasında yok.
Artı bende yokum, Sanal Alemden tamamen çekilme kararı aldım, üyesi olduğum bütün platformlardan üyeliğimi sildiriyorum. Aynı zamanda Samader Yönetim Kurulu Üyeliğimden ve Samader Üyeliğimden de istifa etmiş bulunuyorum.
Rastgele-der Üyelerine ve Yönetimine, rastgele.org üyelerine sonsuz teşekkürler ediyorum, yaptığımız etkinliklerde bizleri yalnız bırakmadınız. Forumu kapattım diye dostlarımla ilişkilerimi tabiki kesmeyeceğim, kimse yanlış anlamasın. Elimden geldiği kadar bundan sonra da yeni takım arkadaşım, hayat arkadaşımla yani eşimle birlikte etkinliklerinize katılmaya devam edeceğim.
Hepinizi seviyorum, sizleri bugüne kadar incittiysem, kırdıysam, bir hata yaptıysam hepinizden özür diliyorum.
Hakkınızı Helal Edin....
Ayrıca Metin Başkanım, Salı gecesi 00:00 itibari ile benim üyeliğimi de tamamen silmenizi rica edeceğim.
Mehmet ERGÜL
Sadece Amatör Balıkçı