Gönderen Konu: Ynt: 6. İSTANBUL BALIK FESTİVALİ - 31 Ekim - 1 Kasım 2009  (Okunma sayısı 8632 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oral ATAK

• Ziyaretçi
Ynt: 6. İSTANBUL BALIK FESTİVALİ - 31 Ekim - 1 Kasım 2009
« : 04 Aralık 2009 - Cuma, 19:38:32 »
Merhaba,

Festivalin Cumartesi kısmında İstanbul'un başka bir sahilinde idik.

Pazar Sabahı  Balık Avı Yarışması için Yeni Galata Köprüsü'nden, öğleden  sonra da Kumkapı'dan bazı fotoğrafları paylaşmak istedim.

Sevgilerimle,

Oral

Oral ATAK

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 04 Aralık 2009 - Cuma, 19:44:54 »
İzninizle bir kaç fotoğraf daha yükleyeceğim...

Çevrimdışı Burak Kalaç

• Burak KALAÇ
  • Dernek Yönetim
« Yanıtla #2 : 04 Aralık 2009 - Cuma, 22:31:45 »
Amacı itibariyle faydalı ve güzel bir organizasyon. Düşünenlere, kuranlara ve bugünlere getirenlerin ellerine sağlık diyorum. Tebrikler. Niceleri gelecek yıllara ............

Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak

Çevrimdışı Nasuhi Albulak

• Rastgele-Der Üyesi
« Yanıtla #3 : 05 Ekim 2010 - Salı, 16:36:27 »
Amacı itibariyle faydalı ve güzel bir organizasyon. Düşünenlere, kuranlara ve bugünlere getirenlerin ellerine sağlık diyorum. Tebrikler. Niceleri gelecek yıllara ............

Sevgili Burak,

Vallahi çok uzun zaman olmuş ve ben bu mesajı yeni gördüm :). Temenni için teşekkür ederim. Bu sene bu organizasyonu belde yönetiminin tutumundan dolayı gerçekleştiremedik. Ama seneye başka bir belde de yapılacak olan bu organizasyonun isim hakkı bizde. Ve çalışmalara geçen hafta itibarı ile başlandı...

Sevgi ve saygılarımla,