Tepkinizi anlayabiliyorum haksızda sayılazsınız, adının geçmesinden rahatsızlığı oılan yok bir çok kez derneğimizin ismini kullandım. ancak web adresimizi ve forum adresimizi imza kısmında yayınlamama müsade edilmemiş site kararı olarak açıklamışlardı.
Sizlerle yüz yüze tanışmama rağmen aynı amaç ve çaba içerisinde olduğumuz, aynı doğru üzerinde birleştiğimiz aşikardir. Şu ana kadar 2 siteye yoğun olarak katılımda bulunuyorum. bunlardan birisi derneğimizinde bir çok üyesinin üye olduğu amatörbalikavi forum sitesi, bu siteye üye olmamın ve üyeliğimi devam ettirmem tamamen kişisel tercihim olmakta birlikte Ali Galip Ağabeyi, Nasuhi Albulak Ağabeyi, Orhan Küçükbiçmen Ağabeyi ve Ateş Dalyan Ağabeyin yazılarını ve paylaşımlarını rahatlıkla okuyabilmemdir. Bana sağladığı yarar bununla sınırlı kalabilir. Ama ya bizim oradaki insanlara verebileceklerimiz..
Sonuç itibari ile amacımız sürdürülebilir Amatör balık avcılığı bilincini yaymak, amatör balık avcılığını geliştirmek olduğuna göre zaten bu bilinci özümsemiş bizlerin legal olarak yürüttüğümüz dernek faaliyetlerimizin dışında, binlerce insanın üye olduğu forum sitelerinde bu bilinci yaymaya çalışmak, oralara üye olan sirkülerden, doğru avlanma tekniklerinden ve avcılık ve cevre bilincinden bi haber insanları uyandırmak,uyarmak ve eğitmek olmalıdır.
Bu amaçla bence tüm dernek üyelerinin şartları ne olursa olsun,kuralları ne olursa olsun bu tarz form sitelerine üye olarak hem yanlışlıkları takip edip düzeltmesi, doğru yapılanlarıda alkışlayarak teşvik etmesi gerekmektedir. Böylelikle Amatör (sportif) balık avcılığı bilincini daha geniş kitlelere yaymış oluruz.
Umarım yanlış anlaşılmalara mahal vermem.. Saygı ve sevgilerimle...